Dispozitiv pentru absorbirea mirosurilor din frigider de la Xiaomi Viomi

Un comentariu

Dacă vreți să scăpați de mirosurile neplăcute din frigider și să mențineți aerul proaspăt, un astfel de dispozitiv este esențial. Cred că și vouă vi s-a întâmplat să dați cu nasul de mirosuri mai puțin plăcute, cum ar fi cel de brânză, ceapă sau usturoi, mirosuri foarte presistente de altfel, pe care cu greu ați reușit să le eliminați.

Aparatele frigorifice moderne au incorporate filtre și sisteme inteligente pentru absorbirea mirosurilor neplăcute, însă nu reușesc să facă față atunci când volumul este foarte mare. Pentru astfel de cazuri există Viomi, un dispozitiv ieftin și super eficient, care absoarbe orice miros neplăcut din frigider.

Este important să știți că acest aparat este eficient pentru 80-100 litri, prin urmare, dacă frigiderul are capacitate mai mare, ideal ar fi să calculați și să comandați de câte are nevoie. Din mențiunile producătorului reiese faptul că acesta are și rolul de a sterliza compartimentul răcitor, reușind să elimine cam 99% din bacterii.

Dispozitivul de la Xiaomi este ușor de integrat în orice colțișor al frigiderului, ocupând un spațiu foarte mic datorită dimensiunilor sale reduse. Chiar și în condiții de temperatură scăzută, frigiderul poate produce bacterii și mirosuri. Dacă vreți să scăpați de ele, vă recomand acest produs pentru că merită din plin investiția!

În cazul în care vă interesează, acesta poate fi achiziționat online de la magazinul chinezesc Banggood.com cu prețul de $7.99. Având în vedere prețul sub $10, pentru el nu va fi necesar să plătiți taxe.

1 Response
  • Fox
    martie 5, 2019

    Am facut comanda. Mersi pentru pont. Sper sa isi faca treaba.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *