Nici o petrecere nu este cu adevărat reușită fără baloane

Niciun comentariu

Nu am avut niciodată o petrecere cu baloane dar încă visez la ziua în care mă voi putea bucura de confetii, baloane colorate și artificii. În ultima perioadă am observat că tot mai multe persoane aleg să-și sărbătoarească ziua de naștere alături de cei dragi, în locații frumoase, având ca decor baloane cu cifre și litere. Probabil știți despre ce vorbesc, cu siguranță ați văzut și voi astfel de baloane pentru botez cu numele copilului.

Așa cum era de așteptat, în China puteți găsi tot ce vă doriți, tot felul de baloane multicolore pentru aniversare, nuntă, botez și orice altă petrecere. Oare de ce ne plac atât de mult baloanele? Simplu! Pentru că sunt frumoase, colorate, arată bine în poze și fac impresie bună. Nu contează vârsta, baloanele arată bine oricând și oriunde! 😀

Pe lângă faptul că dau un plus de culoare și inveselesc atmosfera, baloanele de la petreceri pot fi făcute cadou celor mici, dar și celor mari, așa că e musai să facă parte din decor atunci când aveți un eveniment. Detalii contează foarte mult iar baloanele colorate chiar sunt de efect. În plus, acestea nu sunt nici scumpe.

Pe site-ul magazinului chinezesc AliExpress eu am găsit sute de modele de baloane colorate pentru petreceri, baloane aniversare, baloane cifre, baloane litere, baloane Disney, baloane figurine, baloane pentru botez, baloane Unicorn, baloane happy birthday, baloane pentru majorat și desigur, baloane pentru nuntă.

Personal, mie îmi plac foarte mult baloanele metalizate. Este o nouă modă acum cu acestea baloane pentru petrecere, nu știu dacă ați observat. Sunt convinsă că dacă veți alege să decorați gradina/sala de evenimente cu astfel de baloane colorate, rezultatul va fi unul pe măsură, iar invitații nu se vor putea abține să nu își facă selfie-uri cu baloanele colorate pe fundal.

Dacă sunteți pricepuți în a umfla baloane, aveți posibilitatea să vă faceți singuri, acasă, arcade din baloane. Cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube veți reuși să vă creați propiile decorațiuni pentru petrecere.

Nu-i așa că v-am dat idei? 😀 Spor la umflat baloane dacă evenimentul cel mare bate deja la ușă! Pentru detalii, click pe imagini, modelele de mai sus sunt disponibile la magazinele chinezești.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *