Ce mai cumpărați din China?

Niciun comentariu

În ultima vreme, eu tot am scris articole, fie cu recomandări de produse, fie despre lucruri pe care mi le-am comandat deja de pe site-urile magazinelor chinezești. După cum ați observat, îmi cumpăr multe lucruri, însă nu întotdeauna lucruri cu valoare foarte mare. Îmi place să pierd timpul pe Aliexpress, BangGood și GearBest, magazinele mele chinezești preferate, iar aici este imposibil să nu găsesc câte ceva care să mă încânte.

Mă abțin și nu cumpăr cam tot ce-mi trece prin fata ochilor, pentru că mă gândesc totuși și la bugetul meu. Chiar și mărunțișuri, dacă aș cumpăra tot ce-mi trece prin minte, probabil bugetul pe luna respectivă s-ar duce în buzunarele fraților noștri asiatici, care ați văzut și voi că fac absolut orice! 😀 Iar pe mulți dintre noi, toate chinezăriile astea mici, ne încântă pur și simplu! Știți despre ce vorbesc, nu-i așa?

Eu tot v-am prezentat gadget-uri, produse de înfrumusețare, accesorii, huse pentru telefoane, dar a venit momentul să vă întreb: voi ce mai cumpărați din China? Care este magazinul preferat și când ați plasat ultima comandă? Cât de des vizitați magazinele chinezești? Nu fiți timizi, aștept să citesc comentariile voastre! 😀

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *