Cercei cu perle pentru evenimente speciale – modele ieftine pe care le puteți comanda din China

Niciun comentariu

După moda clamelor de păr cu perle, iată că astăzi vorbim despre cercei cu perle. Se pare că a luat amploare acest trand al mărgelelor, dovadă a faptului că în momentul de fată putem să găsim perle peste tot: pe blugi, pe tricouri, pe încălțăminte și chiar pe genți. Și pentru că și mie îmi plac mult accesoriile cu perle, am dat o fugă până în China (la modul virtual) iar acolo am găsit aceste superbe modele de cercei de damă.

Evident, nu intră în discuție perlele autentice, pentru că nici nu ar avea cum având în vedere cât costă, dar eu zic că imitațiile sunt destul de ok pentru câțiva dolari pe care va trebui să-i plătiți în schimbul lor. Perlele au fost considerate mereu un simbol al eleganței prin luciul lor sidefat, atât de discret și de misterios. În mod special, cerceii cu perle albe au darul de a lumina fata și privirea, definind în același timp un stil rafinat, aristocrat.

Dacă aruncăm o privire peste colecțiile pentru primăvară lui 2019, remarcăm faptul că perlele și-au făcut apariția pe numeroase poiumuri – de la Chanel și până la Alexander McQueen sau Gucci. Nu este de mirare acest lucru, pentru că bijuteriile cu perle arată fabulos! Uitați cât de frumoși sunt acești cercei în forma de inimioara! I-am găsit deja pe AliExpress, click pe imagine dacă vreți să aflați cât costă!

Perlele în general, indiferent de culoare, sunt considerate cele mai elegante bijuterii. Și pentru că nu toată lumea își permite o pereche de cercei cu perle autentice, ne mulțumim și cu cele din China. Sunt de efect și ne putem face treaba cu ei atunci când avem un eveniment și dorim să purtăm accesorii deosebite.

Am selectat cercei cu perle albe din China, așadar, nu vă speriați de prețuri, pentru că majoritatea modelelor pot fi achiziționate cu câțiva dolari. Perlele albe vor completa orice ținută și o vor face foarte atrăgătoare, acestea fiind extrem de versatile pentru că se potrivesc cu orice nuanță a pielii.

Așa cum am menționat, pe lângă cerceii rotunzi cu perle, mai aveți o variantă de a incorpora perlele în viața de zi cu zi – pe haine! 😀 Pentru un look casual puteți opta doar pentru o pereche de cercei sau pentru un inel cu perlă albă cu model simplu. Vă asigur că nu veți da greș dacă veți opta vara aceasta pentru accesorii cu perle!

Eu am încercat să aleg modele cât mai diferite, însă este greu să cuprind totul având în vedere că pe AliExpress sunt mii de modele. Totuși, dacă sunteți curioase să aflați detalii, puteți da click pe imagini!

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *