Magazine chinezești de unde poți cumpăra costume de baie

2 comentarii

Se apropie vara si odată cu ea vin și concediile mult așteptate. Nu m-am uitat peste niciun sondaj, însă sunt convinsă în proporție de 70% de faptul că multe familii/cupluri aleg să își petreacă vacanțele de vară la mare. Sau la ocean. 😀 Soare, temperaturi ridicate, plajă, un șezlong pe care să stai toată ziua și să lenevești, marea exact în fată ta și un cocktail numai bun de savurat la peste 30 de grade Celsius, cam așa văd eu o zi perfectă din vacanța de vară. Și pentru că tot am menționat de plajă, voiam să vă spun că eu am găsit deja cele mai frumoase costume de baie pentru vară ce vine, la magazinele chinezești, evident!

Nu vreau să intru prea mult în detalii referitor la ceea ce se poartă anul acesta, pentru că nu despre asta vobim în articolul de astăzi, ci doar să vă prezint câteva magazine chinezești de unde vă puteți cumpăra costume de baie moderne și ieftine în același timp. Așa cum știți deja, în China există întotdeauna alternative ieftine pentru orice categorie de produse, prin urmare, și gama costumelor de baie este foarte variată.

Costume de baie BangGood

Dacă vă doriți costume de baie întregi, la BangGood puteți găsi o gama variată de modele. Au atât de multe, încât pot pune pariu că veți avea nevoie de câteva ore pentru a vă decide pe care să îl alegeți. Sunt frumoase, ieftine și în pas cu tendințele actuale. Eu am pus deja ochii pe câteva modele care mi-au atras atenția, însă nu întregi, ci costume de baie din 2 piese.

Costume de baie AliExpress

Oh, Doamne, de fiecare dată când intru și mă uite pe AliExpress de ceva, aproape mereu îmi mai comand chestii de care îmi aduc aminte ca am nevoie sau că mi-ar plăcea. Au cea mai variată gama de produse, iar lucrul acesta este valabil și pentru costumele de baie pentru femei. Costume de baie din 2 piese, întregi, cu bustiera, cu bikini, tot ce vreți și tot ce nu vă trece prin cap, puteți găsi pe site-ul acestui magazin chinezesc gigant.

Costume de baie Zaful

De pe site-ul celor de la Zaful mi-am cumpărat eu în urmă cu vreo 2 ani de zile un costum de baie superb cu felii de pepene roșu. 😀 Mi-a plăcut, l-am găsit cu preț bun și transport gratuit, așa că l-am comandat fără să stau prea mult timp pe gânduri. Realizez că acela a fost ultimul costum de baie pe care mi l-am achiziționat, deci are ceva vechime și ar fi cazul să-mi reînnoiesc garderoba.

Costume de baie TbDress

Deși nu este un magazin la fel de cunoscut precum cele 2 menționate mai sus, TbDress are produse super frumoase. Dacă vreți un nou costume de baie pentru vara ce bate deja la ușă, puteți arunca un ochi și pe oferta acestui magazin chinezesc. Este serios, eu am comandat de aici, prin urmare, îl recomand.

Ați pus ochii pe vreun model? La cât timp obișnuiți să vă schimbați costumul de baie și să vă cumpărați altul nou? Eu, recunosc, nu plec niciodată în concediu la mare fără a avea cel puțin 2 costume la mine. 😀

2 Responses
 • bia
  iunie 14, 2019

  Nu am auzit pana acum de Tbdress. A comandat cineva de pe site’ul lor?

  • Adelina
   iunie 14, 2019

   Eu. 🙂 Este serios magazinul, il recomand.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *