Ce-am mai cumpărat din China în ultima perioadă #1

Niciun comentariu

Cumpărăturile din China sunt la ordinea lunii, uneori chiar săptămânii, de aici luând naștere și acest blog. Mă uit în fiecare zi pe site-urile magazinelor chinezești și se întâmplă des să găsesc câte ceva care să mă atragă, așa că mai plasez câte o comandă. Nu toate produsele ajung repede, însă atunci când le comand, știu la ce să mă aștept și sunt dispusă să accept această durată lungă de timp, datorită faptului că prețurile pe site-urile magazinelor chinezești sunt mici. Cel mai des comand de pe Aliexpress, BangGood, GearBest.

Și pentru că mi-au ajuns produsele din comenzile plasate lunile anterioare, m-am gândit să fac un articol pe blog în care să vă arat ce mi-am cumpărat. 😀 În general sunt chestii mărunte.

Ce am cumpărat din China?

1. Fetru colorat pentru decorațiuni handmade – vreau să fac litere si decorațiuni din fetru (inspirația a venit de la Handmade by Amy), așa că am comandat un set format din 24 de bucăți de pe Aliexpress. Toate cele 24 de pătrățele au costat $3.98 iar coletul l-am primit în aproximativ 40 de zile.

fetru colorat pentru handmade-min

2. Panglici din satin – tot pentru decorațiuni le-am cumpărat, tot de pe Aliexpress. Eu am ales un set format din 9 culori diferite, fiecare panglică având aproximativ 1 metru. Am plătit $1.20 pe toate iar eu cred că prețul este foarte avantajos. La papetărie am găsit mult mai scump. Sunt totuși 9 panglici colorate! 😀

panglici din satin-min

3. Pistol de lipit cu batoane de silicon – m-am pus serios pe treabă, așa că mi-am cumpărat toate ustensilele necesare pentru a face decorațiuni handmade. Nu fac o afacere din treaba asta, este doar o pasiune, meșteresc lucruri frumoase pentru cei dragi din familie. Pistolul de lipit cu batoane de silicon este un must atunci când vrei să te apuci de hamdmade, însă poate fi utilizat și pentru a lipi diverse lucruri prin casă sau prin curte. L-am cumpărat de la BangGood cu $19.99, iar în pachet am primit și 10 rezerve/batoane.

Pistol-de-lipit-cu-batoane-de-silicon-Xiaomi-Tonfon-–-review-2

4. Senzori care se încarcă la lumina solară – mi-a plăcut mult ideea de senzori înșirați peste tot prin curte, iar dacă se încarcă la lumina soarelui, cu atât mai bine! Eu am comandat 4 bucăți, de la GearBest, și am în plan să îi prind pe gard, în curte, pentru a se aprinde noaptea. Fac lumină puternică, rece, și reacționează instant atunci când detectează mișcare. Din păcate, am văzut că nu mai sunt în stoc, dar poate vor reveni pe viitor. Un sezon a costat $6, la GearBest, în timp ce la eMAG costă 48 lei. Nu e diferență mare, nu-i așa? 😀

Senzori care se încarcă la lumina solară-min

5. Pensule de make up – îmi doream de ceva vreme acest set de pensule și în sfârșit mi l-am comandat! A costat $6.99, l-am comandat de la GearBest și mi-a ajuns destul de repede, în aproximativ o lună de zile. Este format din 15 pensule de make up în formă de sirenă, sunt colorate și par a fi ok pentru ceea ce eu am nevoie.

set-pensule-make-up-1

Cam astea sunt cumpărăturile mele de pe site-urile magazinelor chinezești. Voi ce v-ați mai cumpărat?

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *