Curele pentru Apple Watch – modele ieftine de pe AliExpress

Niciun comentariu

Dacă ai un Apple Watch și vrei să-i schimbi cureaua, fie pentru că cea originală s-a rupt, fie pentru că te-ai plictitit de ea, dar nu-ți vine să dai 400-500 lei sau poate chiar mai mult, te poți orienta către modelele disponibile la magazinele chinezești. Cu prețul cu care ai cumpăra din România una singură, din China ți-ai putea comanda chiar și 10. 😀 Nu exagerez, aruncă o privire aici și te vei convinge singur!

În general, cam toate accesoriile pentru produsele Apple sunt scumpe dacă alegi să le cumperi din magazinele oficiale. Personal, nu văd de ce aș plăti la supra-preț o curea pentru ceas Apple, când o pot comanda cu ușurință de pe Aliexpress. Și crede-mă, acolo găsești mult mai multe modele frumoase și interesante!

curea metalica apple watch

curea silicon apple watch

Pentru că iubitul meu s-a plictisit de cureaua pe care o avea, am căutat să-i fac o surpriză și i-am comandat vreo 5 modele diferite, astfel încât să aibă de unde să aleagă și sa nu se plictisească prea repede de ele. De la ce magazin am cumpărat curele pentru Apple Watch ieftine? Aliexpress, evident! 😀

curea apple watch 2

curea apple watch

Nu știu dacă avem aceleași gusturi, însă am selectat mai multe modele, pentru ca tu să ai de unde să alegi. Desigur, pe site-ul magazinului poți găsi și mai multe brățări din silicon pentru Apple Watch, dar și brățări metalice pentru ceasurile Apple sau brățări din piele naturală. Prețurile pornesc de la 1-2 dolari și pot ajunge până la 20 dolari, în funcție de model. O poți considera o bună afacere având în vedere că la magazinele de la noi va trebui să scoți câteva sute de lei pentru achiziționarea unui model identic.

curea apple watch din piele

curea apple watch ieftina

Ce zici, ți-au fost de ajutor recomandările mele? Dacă da, poți da un share acestui articol! Mulțumesc!

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *