Extensii de păr ieftine disponibile la magazinele din China

Niciun comentariu

Dacă ați făcut greșeala să vă tundeți scurt cu puțin timp înaintea unui eveniment, iar părul se încăpățânează să crească greu, singura soluție care vă poate scoase din impas o reprezintă extensiile de păr. Sunt purtătoare de extensii de păr ieftine și pot să vă garantez că cele din China sunt identice cu celăe pe care le găsiți la mai toate magazinele online. La prețul de 200-300 lei, extensiile nu pot fi din păr natural niciodată, așadar, vă recomand să nu vă lăsați păcălite de „celebrele” brand-uri care vă promit calitate și păr natural cu preț mic.

coada par sintetic

coc par sintetic

În loc să cheltuiți o gramadă de bani plătindu-le la supra-preț, ideal ar fi să vi le comandați chiar voi direct din China. Sunt mult mai ieftine dar calitatea este aceeași atunci când vorbim de extensii păr sintetic. Pe Aliexpress puteți găsi extensii cu clipsuri ieftine, disponibile într-o gama variată de culori și mărimi.

Extensii colorate par

extensii de par din china

Mai mult decât atât, tot de acolo vă puteți comanda și extensii de păr coadă, cozi de păr împletite, cocuri din păr artificial și desigur, breton din păr artificial. Avantajul extensiilor cu clips este acela că pot fi montate și îndepărtate cu ușurință, acasă, fără a fi nevoie să apelați la serviciile unui salon.

Extensii par artificial cu clips

extensii de par ieftine

Spre deosebire de extensiile de păr cu keratina, cele cu clips nu strică părul! Nu recomand extensiile cu keratina, deoarece adezivul special cu care se prind de părul natural, adică acel super glue, atacă firul de păr ajungând în timp să-l deterioreze. De asemenea, extensiile cu clips se dau jos atunci când vă spălați părul sau chiar când dormiți dacă nu vreți să vă incomodeze pe timpul nopții. Sunt perfecte pentru a obține un look deosebit atunci când aveți un eveniment important și vreți să arătați bine. Părul reprezintă unul dintre atuurile femeii! 😀

extensii ieftine cu clipsuri

extensii par sintetic cu clipsuri

Așadar, dacă vreți să vă comandați extensii ieftine cu clips, vă recomand Aliexpress. Am selectat câteva modele care mi-au atras atenția, click pe imagini pentru a afla mai multe detalii (preț, lungime, culoare)!

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *