10 huse pentru Iphone X, XS și XR pe care le puteți cumpăra de pe Aliexpress mai ieftin

Niciun comentariu

Hello! Sunt pe aici posesori de telefoane Iphone? Dacă da, am pentru voi un pont foarte bun care vă va ajuta să economisiți ceva bani! 😀 Pe site-ul magazinului chinezesc Aliexpress sunt disponibile huse frumoase pentru Iphone X, XS și XR, adică cele mai noi modele din portofoliul Apple, cu prețuri mult mai mici decât la magazinele din România. Dacă aveți răbdare să așteptați în jur de o lună de zile pentru a primi comanda, merită să cumpărați de pe Aliexpress huse ieftine pentru Iphone, iar eu vă asigur că au aceeași calitate precum cele pe care le puteți găsi și la noi. Vestea bună este că multe dintre ele au chiar și transport gratuit.

Nici nu mai știu de când nu mi-am mai cumpărat o husă pentru telefon din România. Am preferat magazinele chinezești pentru că de fiecare dată am găsit în ofertele lor prețuri mult mai mici decât ce-am văzut pe la noi. Dacă telefonul vine la pachet cu husă oferită de producător, cred că puteți să o folosiți pe aceea până când vă vine cea comandată din China, chiar dacă nu este cea mai frumoasă husă. Puteți să vă faceți treaba cu ea.

Și pentru că Iphone este un telefon scump, automat că și prețurile huselor și carcaselor de protecție sunt pe măsură. Totuși, dacă alegeți să le comandați de pe Aliexpress, s-ar putea să nu vă goliți complet buzunarele sau cardurile. Aici întotdeauna veți găsi oferte mai bune dacă aveți răbdare să căutați printre sutele de produse.

Eu am căutat cele mai frumoase huse pentru Iphone X, XS și XR disponibile pe Aliexpress și am ales 10 modele care mi-au plăcut. Le puteți vedea în imaginile de mai jos. Sigur că există o gramadă de huse ieftine pentru Iphone X, XS și XR pe Aliexpress, așadar, dacă aveți timp și chef să căutați și alte modele, vă invit să aruncați o privire pe site-ul magazinului și sa alegeți exact ceea ce vă place.

Nu sunt posesoare de Iphone, dar recunosc că aceste telefoane beneficiază în general de cele mai mișto huse. 😀 V-am oferit pontul, așa că vă las acum să alegeți modelul de husă de care aveți nevoie. Shooping plăcut!

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *