Lampă UV pentru unghii cu gel din China si kit-uri complete pentru manichiură

Niciun comentariu

Dacă ați avut ocazia până acum să mergeți la un salon de înfrumusețare pentru a vă pune unghii cu gel, înseamnă că știți cât de mult pot schimbă aspectul mâinilor oricărei femei. Deși aparent pare imposibil, în maximum 2 ore unghiile tale vor fi altele, lungi și frumoase, chiar dacă în mod natural ele sunt mici, casante și se și exfoliază destul de repede. Fie că vă doriți manichiură cu gel pentru ocaziile speciale, fie că vă place să le aveți lungi și frumoase tot timpul, unghiile, la fel ca și parul, reușesc să ofere mai multă încredere în sine oricărei doamne sau domnișoare. Prin urmare, nu faceți nimic greșit dacă alegeți să vă puneți unghii cu gel.

Mie îmi plac și multă vreme am avut unghii cu gel, însă am renunțat la ele pentru că mi-era destul de greu să tastez atunci când eram la serviciu și aveam treabă la calculator. Totuși, nu am renunțat complet la această idee, de aceea mă bate gândul să-mi comand o lampă UV din China. Vreau să încerc să-mi fac singură manichiura, acasă, pentru că nu mi se pare atât de complicat pe cât pare. Sunt convinsă că o să mă descurc! 😀

Pe YouTube sunt o mulțime de tutoriale video care arată pas cu pas ceea ce trebuie să faci pentru a-ți pune unghii cu gel. Există, după cum bine știți, 2 variante: gel pe unghia naturală sau tipsuri. Eu întotdeauna am avut tipsuri. Forma unghiilor o alegeți în funcție de preferințe: dreptunghiulară, stiletto, migdală.

Din fericire, în ziua de astăzi putem găsi la magazinele chinezești lampă UV, geluri UV, pilă electrică pentru tipsuri, pensule pentru manichiură cu gel, cleștișor pentru tipsuri și absolut tot ceea ce avem nevoie pentru a realiza o manichiura. Avantajul este că în China le putem găsi cu prețuri mult mai bune decât în România, iar gama de modele este foarte variată, prin urmare, avem de unde să alegem.

Vezi aici toate modelele de lămpi UV disponibile la magazinele chinezești

ROHWXY UV Nail Lamp For Nail Design

ROHWXY UV Nail Lamp For Nail Design

ROHWXY Nail Dryer For Nail LED UV Lamp

ROHWXY Nail Dryer For Nail LED UV Lamp

SUN X 5 Plus LED Lamp Nail Dryer

SUN X 5 Plus LED Lamp Nail Dryer

Eu am găsit magazine de la care puteți comanda lampă UV ieftină pentru manichiură cu gel, dar și alte produse ce sunt necesare pentru realizarea acesteia. Dacă aveți suficient de multă răbdare, puteți chiar să încercați să vă accesorizati unghiile cu tot felul de pietricele, bijuterii pentru unghii sau stickere.

Persoanele care pun unghii cu gel nu sunt neapărat manichiuriste. Multe dintre fete nu au făcut cursuri speciale, ci au învățat cu ajutorul tutorialelor video. Cel mai probabil nu o să vă iasă din prima, însă exersând, eu sunt convinsă că veți reuși să vă puneți singure unghii cu gel. Aveți nevoie de o lampă UV bună, de câteva geluri UV, pensule, tipsuri și multă multă răbdare. În curând o să încerc și eu!

Am lăsat mai sus link-uri către magazinele chinezești de la care puteți comanda lampă UV sau kit-uri complete pentru manichiură cu gel. Ce pot să vă spun, spor la treabă și nu fiți dezamăgite dacă nu vă iese din prima!

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *