Lămpi solare pentru curte și gradină – modele deosebite disponibile în China

Niciun comentariu

De când am descoperit lămpile solare pentru gradină, curtea mea a beneficiat în fiecare vară de iluminare gratis. Îmi plac și mi se par în același timp foarte utile. Aproape toți cei care au venit în vizită până acum, le-au admirat și m-au întrebat de unde le-am cumpărat. De-a lungul timpului am avut mai multe modele: lămpi solare cu led multicolor, lămpi solare cu senzor de mișcare, iar cele pe care le acum acum sunt lămpi solare cu efect de flacară. Le-am comandat din China și evident că prețul lor a fost mult mai mic decât dacă le-aș fi achiziționat din România. Dacă vă pasionează luminițele pentru curte și gradină, mai jos vă las câteva idei. 🙂

Lămpi solare cu efect de flacără

Cele din imagini sunt lămpile solare pe care eu le am în gradină în momentul de fată. Fiecare lampă are integrat un acumulator destul de mare – 2000mAh, care asigură până la 5-6 ore de iluminare în condițiile în care acesta este încărcat la capacitate maximă. Nu se întâmplă asta în fiecare zi, pentru că la mine în curte nu prea reușesc să se încarce complet, deoarece soarele ajunge mai puțin în direcția lor. Sunt extrem de elegante și frumoase, pot spune că arată premium comparativ cu alte lămpi solare pe care le-am mai avut înainte.

lampi solare cu efect de flacara

lampi solare cu efect de flacara

Lămpi solare cu led multicolor

Sunt frumoase și jucăușe, iar pe timpul verii chiar trebuie să aveți așa ceva în curte, mai ales dacă vă plac luminițele colorate. Am selectat câteva modele de lămpi solare cu led multicolor, așa că puteți să-l alegeți pe cel care considerați că se integrează cel mai bine în decorul grădinii. Le găsiți disponibile la magazinele chinezești.

lampi solare cu led multicolor

lampi solare cu led multicolor

Lămpi soloare cu senzor de mișcare

Dacă vreți să-și păstreze autonomia mai mult timp și să se aprindă doar atunci când sunteți prin preajmă, lămpile solare cu senzor de mișcare reprezintă cea mai bună variantă pentru curte. Așa cum era de așteptat, din China puteți să le comandați cu prețuri avanatajoase, la dispoziție având o mulțime de modele foarte interesante. Eu am selectat câteva, le puteți vizualiza în imaginile de mai jos.

lampi solare cu senzor de miscare

lampi solare cu senzor de miscare

Dacă vreți o curte plăcută ochiului și frumos iluminată în același timp, puteți opta pentru lămpile cu energie solară, care emit o lumină vie și care nu vă vor încărca factura de energie electrică, indiferent de câte ore vor rămâne aprinse. 🙂 Mai multe detalii și modele puteți găsi chiar pe site-ul magazinului.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *