Moon Lamp 3D – Lampă tip Lună Portabilă – diverse modele disponible pe AliExpress

Un comentariu

Am pus ochii pe ea de foarte mult timp și mi-ar plăcea să o comand în viitorul apropiat. Nu mă întrebați unde o s-o așez, pentru că nu știu să vă răspund, asta deoarece lipsa spațiului își spune cuvântul la mine în casă. Am în fiecare cameră câte o lampă de veghe, plus un senzor care se aprinde atunci când detectează mișcarea, dar parcă este atât de frumoasă această lampă lună 3D, încât nu pot să-mi iau gândul de la ea. 😀

Și dacă nu o s-o cumpăr pentru mine, o voi comanda pentru a o face cadou. Cunosc destule persoane cărora le-ar plăcea o astfel de lampă de veghe, iar prima care îmi vine în minte este chiar mama.

Trecând peste cele menționate de mine mai sus, voiam să vă aduc la cunoștință faptul că această lampă Moon 3D poate fi achiziționată cu un preț foarte avantajos, online, de la magazinul chinezesc AliExpress.com. În cazul în care ați găsit-o și în România și v-ați speriat de prețul afișat (la eMAG costă în jur de 200-300 lei), din China o puteți lua mult mai ieftin. Vă asigur că este aceeași lampă, doar că în România prețurile sunt mega umflate!

Lampa cu LED-uri este portabilă, ceea ce înseamnă că o puteți așeza unde aveți chef sau nevoie, pentru că nu va trebui să căutați priză prin apropiere. Are acumulator integrat, se încarcă la USB în 2 ore, iar autonomia oferită este de maximum 6 ore (depinde de intensitatea pe care alegeți să o setați).

Este deosebită, designul său chiar este unul special. Îmi place foarte mult faptul are atât lumină caldă, cat și lumină rece. Ce părere aveți despre lampa lună 3D? Vă place? Credeți că reprezintă o idee bună de cadou?

1 Response
  • Andrei
    aprilie 11, 2019

    Comandat! Mersi de pont! 😀

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *