Oglindă de make-up cu leduri – de unde se poate cumpăra cu preț bun

Niciun comentariu

Nu sunt make-up artist și nici nu mă pot lauda cu cine știe ce cunoștințe în domeniul machiajului, însă chiar și așa, îmi place să am lucruri de calitate pe care să le folosesc cu drag atunci când este nevoie. Mă machiez de plăcere, iar când am mai mult timp liber la dispoziție, privesc cu atenție tutoriale video pe YouTube pentru a mai învăța câte ceva. Spre exemplu, datorită video-urilor de pe internet, anul trecut am învățat cum să-mi conturez fata (pudră, ilumintor lichid și niște pensule bune) și cum să realizez un machiaj smokey eyes.

Sunt pasionată de cumpărături, așa cum probabil v-ați dat seama deja, și aproape în fiecare lună se întâmplă să mi se pună pata pe un anumit lucru și să mi-l comand. La sfârșitul anului 2018 mi-am comandat 3 palete de farduri de pleoape Juvia’s Place, comandate direct de pe site-ul oficial din America, și o oglinda de make-up cu leduri din China. De ce nu le-am cumpărat din Anglia? Pentru că erau mai ieftine în SUA chiar și cu toate taxele plătite. Oglinda Yeelight am comandat-o de la Banggood.com și a costat doar $45. Mai am una mai ieftină (cea din imaginea de sus), însă acum intenționez să i-o dau mamei, pentru că o folosesc doar pe cea de la Yeelight.

Un model asemănător costă în România peste 200 lei, dar eu am preferat-o pe cea de la Yeelight pentru că am încredere în acest brand (de-a lungul timpului mi-am cumpărat o gramda de becuri și lămpi) și pentru că îmi place faptul că oglinda are senzor care detectează mișcarea și se aprinde automat.

Oglindă de make-up cu leduri ieftină Yeelight YLGJ01YL din China-min

Are finisaje premium, este super subțire, albă, iar piciorul de susținere este confecționat din metal. Nici vorbă de plastic ieftin care miroase urât sau de vreun defect de fabricație. Un alt avantaj pe care l-am găsit la acest model îl reprezintă faptul că funcționează cu acumulator, iar asta înseamnă că se încarcă la USB. Deci, adio baterii! Are acumulator integrat de 1900mAh, iar autonomia este destul de mare. Utilizată cam 20 de minute pe zi, autonomia este de 7 zile. Nu am încărcat-o niciodată până acum, nu am apucat să îi consum toată bateria.

Oglindă de make-up cu leduri ieftină Yeelight YLGJ01YL-min
Oglinda de make-up are atât lumină caldă, cat și lumină rece, iar partea bună a lucrurilor este că permite setarea intensității luminii, printr-un buton prezent pe spatele acesteia. Sunt foarte încântată de ea și cred că orice doamnă sau domnișoară ar fi încântată s-o aibă. Nu am încă o măsuță de toaletă de tip vanity table, însă visez pe viitor să își facă apariția una și în dormitorul meu. Până atunci mă mulțumesc cu ceea ce am. 😀

Oglindă de make-up cu leduri ieftină Yeelight YLGJ01YL - pareri-min

Lumina este puternică și mă ajută enorm să văd mai bine atunci când mă pensez și când mă machiez. Îmi place atât de mult, încât aproape în fiecare seară îmi aplic cremă și îmi masez tenul în timp ce mă privesc în oglindă. Personal, eu o consider best buy, în ciuda faptului că este un picuț mai scumpă.

Dacă nu vreți să dați banii pe plastice ieftine și vă doriți o oglindă de makeup de calitate, cred că Yeelight YLGJ01YL chiar merită cumpărată. Timpul de așteptare a fost de aproximativ o lună de zile, așa cum am menționat, eu am cumpărat-o de la magazinul chinezesc Banggood.com cu prețul de $45. În România nu este disponibilă și chiar dacă va fi, cel mai probabil o veți găsi cu preț dublu.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *