Pensule de make-up ieftine și bune pe care le puteți cumpăra din China

Niciun comentariu

Dacă la început oamenii erau destul de reticenți în ceea ce privește cumpărăturile din China, în ziua de astăzi sunt destul de puțini cei care nu au plasat nici o comandă de-a lungul timpului pe site-urile magazinelor chinezești. Prețurile mici și varietatea produselor reprezintă principalele motive pentru care alegem magazinele din China în defavoarea celor autohtone. Să fim serioși, rareori se întâmplă să găsești un produs cu preț mai mare în China decât în România, iar dacă ai noroc să nu plătești nici taxe pentru el (fie pentru că are valoare mică, fie pentru că magazinul oferă ca metodă de transport Priority Line), atunci clar nu ai de ce să refuzi ideea de a-l cumpăra „din afară”.

Mermaid Facial Makeup Brushes

Ultima mea comandă din China a fost pe site-ul celor de la GearBest, ocazie cu care mi-am cumpărat un nou set de pensule de make-up. Am ales să le comand de aici, pentru ca voiam neapărat un set complet cu toate tipurile de pensule, iar în România ceea ce-am găsit era foarte scump, în ciuda faptului că tot set-uri no-name erau.

Makeup Brushes Set

Prin urmare, am considerat că nu are rost să plătesc în plus atât timp cat le pot cumpăra eu. Timpul de așteptare este mai mare, într-adevăr, însă nu am nevoie urgent de ele, iar diferența de preț merită așteptarea.

High End Makeup Brush

Un set de pensule de make-up, care seamănă foarte tare cu cel de la Real Techniques, costă pe site-ul celor de la GearBest.com sub $10. Personal, eu consider ca îți poți face treaba și cu pensule de machiaj cumpărate din China. Eu dețin câteva seturi cumpărate anii anteriori și pot spune că sunt mult mai ok decât mi-aș fi imaginat în momentul în care le-am achiziționat. În general, seturile sunt complete, formate din pensulă pentru fond de ten, pensule pentru iluminator, pensulă pentru pudră, pensulă pentru blush, pensulă pentru ruj, dar și pensule mai mici pentru fardul de pleoape.

Makeup Brush Multi Task Set

Cele mai ieftine seturi de pensule de machiaj le-am găsit la magazinul chinezesc GearBest, acolo unde vei putea observa și tu o gama variată de modele. Dacă îți dorești imitații de pensule Zoeva, tot în China le poți găsi cu prețuri foarte avantajoase. De asemenea, replici după colecția Bold Metals de la Real Techniques sunt disponibile la GearBest cu prețuri începând de la $12.97, transportul fiind gratuit.

Makeup Brush

Sper că am reușit să vă „luminez” și să vă ofer pont-uri bune ce vă vor fi de ajutor. Trebuie să știți că pensulele de make-up din China nu sunt originale, însă calitatea acestora este foarte bună în cele mai multe dintre cazuri. Întreaga ofertă disponibilă pe GearBest.com o puteți găsi aici.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *