Reduceri AliExpress – află când poți cumpăra cu preț bun din China

2 comentarii

Cred că mai sunt foarte puține persoane cele care nu au făcut măcar o comandă pe Aliexpress. De la mic la mare sau de la tânăr la persoană în mai în vârstă, toți au auzit de cumpărături din China pe Aliexpress. Și nu este de mirare având în vedere faptul că aici chiar poți găsi orice-ți trece prin cap. Nu știu să existe vreun tip de produs pe care să nu-l poți găsi pe site-ul gigantului magazin. Ca să vă puteți imagina mai ușor cam cât de multă lume cumpără, menționez că eMAG a declarat recent faptul că singurul magazin care îi face concurentă în România este Aliexpress. Dar la nivel mondial, vă dați seama ce vânzări are acest magazin chinezesc?

Dacă aveți timp să căutați ceea ce vă trebuie, veți vedea că puteți găsi exact același produs, cu zeci de prețuri diferite. Asta se întâmplă din cauza faptului că Alexpress este în realitate un marketplace unde își listează produsele mii de vânzători sau magazine, fiecare punând ce prețuri dorește. Prin urmare, vă recomand să nu cumpărați din prima, ci să verificați ofertele mai multor vânzători înainte să plasați comanda.

Când are Aliexpress reduceri?

Cele mai mari reduceri pe Aliexpress le veți găsi pe 11.11, ziua în care unele produse pot avea chiar și 70% discount. La magazinele din China, Black Friday se traduce prin 11.11, ziua cu cele mai bune oferte din an. Dacă aveți niște produse pe care le urmăriți de ceva vreme și vreți să le cumpărați cu prețuri mici, adăugați-le în coș și așteptați reducerile de 11.11. Sigur veți fi surprinși într-un mod plăcut!

De Black Friday, adică tot în noiembrie, pe la sfârșit, aveți din nou șansa de a face cumpărături cu prețuri reduse pe Aliexpress. Prin urmare, dacă nu ați apucat să vă comandați cam tot ce aveați nevoie de 11.11, fiți cu ochii pe site-ul magazinului de Black Friday! Din experiența pe care am avut-o cu acest magazin de-a lungul anilor, vă pot spune că reducerile sunt mai mari pe 11.11 decât de Black Friday, dar chiar și așa, în Vinerea Neagră tot o să găsiți prețuri avantajoase. Și credeți-mă, chinezii chiar știu să facă reduceri, nu ca magazinele românești. 🙂

Reduceri veți găsi în permanență și pe aceasta pagină, însă cele mai bune oferte sunt în zilele menționate mai sus.

Dacă vreți să fiți la curent cu reducerile de pe Aliexpress pentru România, puteți da Like acestei pagini de Facebook. Voi updata acest articol pe măsură ce voi afla și alte informații utile sau alte zile în care AliExpress oferă reduceri bune.

2 Responses
  • Vlad
    aprilie 8, 2019

    Am observat ca in ultima vreme au inceput sa ajunga mai repede produsele comandate de pe Aliexpress prin posta. Cum de s-o fi intamplat minunea asta? 😀

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *