Xiaomi Mi Robot 2 Roborock S50 – robot aspirator cu mop

3 comentarii

În ultima vreme am observat că tot mai multe persoane sunt interesate să-și achiziționeze aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot 2 Roborock S50. Eu l-am cumpărat imediat ce a apărut și nu am regretat niciun minut alegerea făcută, pentru că mi-a demonstrat în decursul unui an, de când îl utilizez săptămânal, că merită din plin banii. Așa cum era de așteptat, eu l-am comandat din China, pentru că acolo am găsit cel mai mic preț.

Personal, eu îl consider o alegere foarte inspirată, mai ales dacă stați prost cu timpul liber. Aspiratorul robot face toate treaba singur, aspiră și dă cu mopul în același timp, lăsând curate suprafețele peste care trece. De menționat faptul că este recomandat doar dacă nu aveți praguri în casă, ori dacă acestea sunt foarte mici, gen 1-2 centimetri. Evită obstacolele, datorită senzorilor speciali pe care ii are, pornește și se oprește singur, iar atunci când rămâne fără baterie merge automat la doc-ul de încărcare. Deștept micul robotel! 😀

Acesta nu este un articol de tip review, pentru că nu o sa intru prea mult în detalii. Presupunând faptul că știți deja ceea ce poate face și care sunt performanțele sale, vă voi prezenta 2 magazine de la care puteți cumpăra aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot 2 Roborock S50 cu preț mic în China.

Cel mai mic preț pentru Xiaomi Roborock S50

Aspirator robot Xiaomi Roborock S50 cu mop

Aspiratorul robot Xiaomi din China este disponibil în China, vă pun la dispoziție 2 magazine cu prețuri foarte convenabile. Îl găsiți și în România, însă cu prețuri ceva mai mari decât la magazinele chinezești, iar eu consider că nu merită să plătiți în plus 300-400 lei doar pentru a-l avea mai repede. Dar sigur, aceasta este doar părerea mea.

În cazul în care doriți să primiți aspiratorul mai repede, îl puteți cumpăra de pe AliExpress.com, aici este livrat din depozitele din Europa (Cehia sau Polonia), cu preturi cuprinse între $380 și $400. Livrarea se face prin curier rapid în 2-4 zile lucrătoare, fără alte taxe suplimentare. În momentul de fată cel mai mic preț de pe AliExpress, cu livrare din Europa, îl găsiți aici.
Dacă nu vă grăbiți și vreți să îl cumpărați cu cel mai mic preț posibil, atunci Banggood.com este soluția. Aici îl puteți cumpăra cu prețuri cuprinse între $360 și $380, cu transport prin curier, fără taxe suplimentare. Totuși, livrarea acestuia durează de obicei cam 2-3 săptămâni. Pentru a obține prețul menționat mai sus folosiți cuponul de reducere , iar pentru livrare selectați EU Priority Line.

Sper ca informațiile de mai sus să vă fie de folos. Aspiratorul Xiaomi Mi Robot 2 Roborock S50 reprezintă o alegere foarte bună pentru orice locuință modernă, iar în timp vă veți convinge că a meritat investiția cu vârf și îndesat, pentru că vă scapă de praf, firimituri, păr de animale de companie, etc.

3 Responses
 • Iulian
  aprilie 11, 2019

  Multumesc frumos pentru cupon si pentru recomandarile si sfaturile pe care mi le-ai oferit in privat. Apreciez si iti multumesc pentru timpul acordat. Revin cu impresii dupa ce primesc aspiratorul. 🙂

  Zi faina sa ai, numai bine!

 • Carmen
  aprilie 11, 2019

  Salut!

  Ai cumva cupon si pentru prima generatie, cel fara mop?

  • Radu
   aprilie 12, 2019

   Salut,

   Da, exista cupon si pentru acea versiune. Daca vrei sa faci comanda ti-l pot lasa.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *