Stickere ieftine pentru pereți – pisici, fluturi, pasări și multe altele

Niciun comentariu

Credeați cumva că a apus moda stickerelor pentru pereți? Ei bine, v-ați înșelat! 😀 Încă se poartă pisicile cocoțate deasupra întrerupătorului, fluturii, pasarelele, coliviile, dar și stickerele cu mesaje. Îmi amintesc faptul că primul sticker cu mesaj pentru perete mi l-am cumpărat prin 2012, îl mai am și acum pe hol și pot afirma că nu m-am plictisit de el! Dacă nu ar trebui să fac curățenie generală și implicit să zugrăvesc pereții în toată casa, cu siguranță ar mai fi stat lipit acolo încă ceva ani. Dar gata, la vară va trebui să-i spun adio!

Stickere pentru pereți cu mesaje

stickere perete cu mesaj

stickere cu mesaj pentru perete

stickere cu mesaj

stickere perete cu pasari 2


Stickere pentru pereți cu pisici

stickere perete cu pisici 3

stickere decorative cu bufnite 2

stickere perete cu pasari

stickere perete

Stickere decorative cu bufnite

stickere perete cu pisici

Stickere ieftine din China am mai avut și pot confirma că nu sunt diferite de cele pe care le puteți găsi în magazinele din România. Sunt la fel de bune, se lipesc perfect și acolo rămân până când decideți să le îndepărtați. Cel mai probabil și magazinele autohtone tot din China le aduc, pentru că pe Aliexpress se găsește o gama mare de produse, pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Eu am selectat câteva modele de stickere ieftine din China. Dacă vă plac și vreți să aflați cât costă și care sunt mărimile acestora, vă invit să dați click pe imagini pentru a afla toate informațiile care vă interesează.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *